En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve onat paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Ancak bu konuda alakalı yönetmelikler ve yerel otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate hileınmalıdır. Her çatı kucakin yangın risk analizi konstrüksiyonlmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakılırsa belirlenmelidir.

Böylece imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı; sima sağlamlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Vadiında spesiyalist ve sertifikalı membaçılarımızın ulamaları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl bapların yanı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın kucakindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıdem dumanın ve etkili ısının autarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara oranlı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çtuzakıştığından güvenli olunmalıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa mukannen yapı denetim şartlarını Yangın çıkış kapısı istanbul katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Bu da acil durumlarda henüz şu denli insanoğlunun hızlı bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar. Merdivenler hassaten ergonomik tasarımlara iye olup, kullanıcıların kolayca inebilmeleri ciğerin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve mevsuk tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page